Vízben kikelthető meglepetés dinó tojás – 2 db

990Ft

Lepd meg gyermekedet ezzel a 2 db vízben kikelthető meglepetés dinó tojás csomaggal! Ezek a varázslatos dinó tojások véletlenszerű színben és véletlenszerű dinóval kaphatóak, így a játék még izgalmasabb lesz. Egy csomag kettő darab vízben kikelthető meglepetés dinó tojást tartalmaz.

Hogyan működik?

1. Tedd vízbe a dinó tojásokat
– Fogd a tojást és tedd egy pohár vízbe, hogy az teljesen elfedje.
– A csapvíz teljesen megfelelő a célra.

2. A tojás megreped
– 12-24 óra elteltével a dinó tojás elkezd megrepedni, külseje feloldódik a vízben és megjelenik benne a kis dinó.

3. A dinó elkezd nőni
– A víz hatására a dinó elkezd nőni. Minél tovább marad a vízben annál nagyobb lesz.
– Kiszáradás esetén a megnőtt dinó újra összezsugorodik.

FIGYELEM!
A játék apró mérete miatt 3 éves kor alatt veszélyes lehet és nem ajánlott! Csak szülői felügyelet mellett használható!

Méret: 3 cm

Készleten

Kategória:

Leírás

A meglepedés dinó tojás csomagnak története is van, mely pontosan beleilleszkedik a Tanulságos Dinókalandok mesekönyvbe is.

Az örökbefogadott dinó tojások

Az örökbefogadott dinó tojások

Bónusz történet a Tanulságos Dinókalandok mesekönyvhöz

Egyszer volt, hol nem volt, messze innen, egy dinoszauruszok lakta ősi földön, a sűrű dzsungel közepén egy kis faluban élt egy szerelmes dinópár, Etelka és Kornél. Boldogok voltak együtt és régóta készen álltak már, hogy családot alapítsanak. Minden vágyuk egy saját kis dinó gyermek volt, azonban ez nem jött olyan könnyen. Sokat próbálkoztak, mindent megtettek, azonban a lerakott dinó tojásaikat nem sikerült kikelteni. Hiába óvták a széltől is a dinó tojásaikat, nem bújt elő belőlük soha egy kis dinó sem.

Egy napon Etelka és Kornél nagy hangoskodásra kapták fel a fejüket. Ők is kimentek a házukból az utcára, ahol összegyűlt a falu népe. Kiderült, hogy a nem messze lévő tisztáson két különböző színű és mintázatú, elhagyott kis dinó tojásra bukkantak. Az apró tojások mellett pedig csak egy üzenet állt: “Kérem, gondoskodjanak róluk.”

A falu dinói vehemensen vitatkoztak, tanakodtak és cifrábbnál cifrább elméleteket gyártottak a rejtéllyel kapcsolatban. “Kié lehetett a két tojás?”, “Hogy kerültek oda?”, “Milyen dinók lehetnek az apró tojásokban?” – repkedtek a falubeliek kérdései.

Azonban Etelka és Kornél tették fel a legfontosabb kérdést: “Ki fog gondoskodni a két tojásról?”

Ezt a nehéz feladatot azonban senki nem akarta vállalni. Kivéve persze Etelkát és Kornélt. Számukra felcsillant a remény és áldásként élték meg a két talált dinó tojást. Örömmel vitték haza a tojásokat, és óvatosan elhelyezték meleg, otthoni fészkükbe.

A két meglepetés dinó tojásról úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk lenne. Óvták mindentől, kedvesen beszéltek hozzájuk és reménykedve várták, hátha most talán kikelnek és végre lesznek kis dinó gyermekeik.

Egy szép napon megtörtént a csoda. A két kis dinó tojás megrepedt és kikukucskált belőlük két csodaszép, apró dinócska. Külsőleg mások voltak ugyan, de Etelka és Kornél mérhetetlenül boldog lett tőlük. A kis újszülött dinók ragyogó szemeit látva, megfogadták, hogy szeretni fogják őket és mindent megadnak nekik, ami tőlük telik. Így a dinó család négy főre duzzadt, ezzel pedig a két kis dinó a lehető legjobb helyen nőhetett fel.

Tanulságos Dinókalandok - Az örökbefogadott dinó tojások

További információk

szín

2 db véletlenszerű színű tojással

darabszám

egy csomag kettő darab tojást tartalmaz

Érdekelhetnek még…