Sale!

Tanulságos Dinókalandok mesekönyv

(11 vásárlói értékelés)

Original price was: 5.199Ft.Current price is: 4.999Ft.

Megjelent a Tanulságos Dinókalandok mesekönyv!

 • Csodaszép, képregény minőségű, teljes oldalas illusztrációk
 • 41 különböző modern és hagyományos tanulság 94 oldalon keresztül
 • 41 rövid történet, egyszerűen érthető megfogalmazással
 • Különálló történetek, de egy közös dinók lakta univerzum
 • Minőségi puha kötés

Nemcsak a gyerekek fogják ragyogó szemekkel csodálni a könyv mesés világát, hanem a szülők is elégedettek lesznek az oldalakban rejlő értékes tanításokkal. Minden egyes lapozás egy-egy különálló történetet mutat be egy ősi dinók lakta világból, mely történet egy-egy gyerekbarát tanulságot ölel fel. A tisztelettől, a mások és önmagad elfogadásán keresztül, a megbocsátásig, egy civilizált társadalom általános normáit és értékrendjét hivatottak közvetíteni a történetek.

Hány éves kortól?

 • 4-9 éves korig estimeseként
 • 9 éves kor felett akár könnyű olvasmány gyerekeknek

Fiúknak vagy lányoknak?

 • fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott

Mennyire „modern” értékeket képvisel a könyv?

 • Egyaránt fontosnak tartjuk a modern és a hagyomás értékekre nevelést
 • A hagyományőrzés épp olyan fontos, mint a különbségek elfogadása
 • Ellenben nincs olyan tartalom a mesekönyvben, ami miatt be kellene fóliázni 🙂

Készleten

Kategória:

Leírás

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv olyan történeteket mesél el, amelyek megfelelnek a gyermekek fejlődési szükségleteinek. A gyermekpszichológiával és az oktatással kapcsolatos széleskörű ismeretekre épülnek a történetek, ezáltal serkentik a képzeletet, ösztönzik a kíváncsiságot és elősegítik az alapvető értékek kialakítását.

A történetek gondosan megtervezettek, fontos életkészségekkel és értékekkel foglalkoznak, mint az őszinteség, a kedvesség, a csapatmunka, a kitartás, az empátia vagy éppen a környezettudatosság. Biztos lehetsz benne, hogy a Tanulságos Dinókalandok mesekönyv hozzájárul ezeknek a fontos tulajdonságoknak a kialakításához gyermeked személyiségfejlődésében.

Életkorhoz illeszkedő kihívásokat és konfliktusokat mutat be, amelyekkel a gyerekek azonosulni tudnak. Ezek a kihívások segíthetik a gyerekeket a problémamegoldó képességük, az érzelmi intelligenciájuk és a valós élethelyzetek kezelésének fejlesztésében.

Olvass bele a mesekönyvbe!

Így tudod a legtöbbet kihozni a Tanulságos Dinókalandok mesekönyvből

Egyedülálló módon, segítünk feldolgozni a szülőknek a tanulságos történeteket és a benne rejlő problémákat, értékeket, hogy a mesélés után át tudd beszélni a gyermekeddel az olvasottakat. A Tanulságos Dinókalandok mesekönyvhöz egy cikksorozatot indítottunk itt a weboldalon, amelyben egyenként elemezzük az adott történet tanulságát, segítünk megérteni, hogy miből fakad az adott probléma, és gyakorlati tanácsokkal látunk el, amelyeket be tudsz te is építeni a gyermeknevelésbe.

 

További információk

Tömeg 0,24 kg
Méretek 21,0 × 14,8 × 0,7 cm
Oldalak száma

94 oldal

Kötés

Puha borító, minőségi ragasztókötés

Történetek száma

41 db tanulságos történet kapott helyet a dinós mesekönyvben

Ajánlott életkor

4-9 éves korig estimeseként
9 éves kor felett akár könnyű olvasmány gyerekeknek

Tanulságos Dinókalandok mesekönyv termékről 11 értékelés

 1. Edina

  Valóban nagyon szép mesekönyv! Kisfiamnak is nagyon tetszett.

 2. Anna

  Hihetetlenül jól összeszedett tanulságok vannak benne. Hiánypótló mesekönyv, rövid pörgős történetekkel, gyönyörű képekkel. Köszönjük! 🙂

 3. Petra

  Gyönyörű könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 4. Erzsébet

  Mindkét fiamnak (7 és 2 évesek) nagyon tetszik 🙂 A képek nagyon szép színesek és gyönyörűek, a dinók nagyon cukik 🙂 A történetek rövidek, tanulságosak, nagyon jó beszélgetés indítóak is. A rövidségük miatt egy este 2-3 történet is belefér és kérik is, de sokszor maguktól is előveszik csak lapozgatni a könyvet. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek a gyereke(i) imádja(k) a dinókat, és azoknak is, akik (még) nem! 🙂

 5. Niki

  Ajándékba vásároltam a dinó lázban égő unokaöcsémnek a könyvet.
  A tanulságos dinókalandok rövid, 1 oldalas, valóban tanulságos történeteket tartalmaz, ami remek lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek picit mélyebb témákkal a saját nyelvezetükön, meseolvasás közben.
  A könyv gazdag illusztráltsága pedig még egy plusz pont!

 6. Csilla

  Csodálatos,fantasztikus, hiánypótló.
  Nagyon sok szeretettel gratulálok

 7. Páll Szilvia (megerősített tulajdonos)

  5 éves kislányomnak vettem meg dínó imádata miatt Nagyon tetszik neki a könyv, persze nekem is. Nagyon szépek, cukik a képek, rövid és számára is érthető a mondandója de utána át is tudunk beszélni egy-egy témát. Mivel rövidek, este 3-4 részt is újra olvasunk. Ajánlom mindenkinek

 8. Kurkó-Csörgő Krisztina (megerősített tulajdonos)

  5 éves kisfiamnak vettük meg, aki imádja a dínókat, a könyvben szereplő dinók felkeltették az érdeklődésünket, nagyon egyedi illusztrációk, gyönyörű színek, szerethető, kedves és aranyos szereplők. A történetek pedig teljesen beilleszthetőek a mindennapokba. Nagyon vártuk és nagyon szeretjük!

 9. Kristóf (megerősített tulajdonos)

  Rendkívül színgazdag, szépen illusztrált könyv, tanulságos mesékkel, nehéz letenni az esti altatás során! Ajánom minden kisgyerekes szülőnek!

 10. Kuti Róbert

  Ajándékba vettem az egyik ismerősöm kisfiának,aki nagyon örült neki.

 11. Hifner Krisztina

  Kislányom nyereménye volt a mesekönyv, ami hamar a család kedvence lett. A dinólázban égő gyermekeimet teljesen elvarázsolták a kalandok, történetek.
  Csak ajánlani tudom ♥️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…