Tanulságos Dinókalandok mesekönyv

(9 vásárlói értékelés)

5.199Ft

Megjelent a Tanulságos Dinókalandok mesekönyv!

 • Csodaszép, képregény minőségű, teljes oldalas illusztrációk
 • 41 különböző modern és hagyományos tanulság 94 oldalon keresztül
 • 41 rövid történet, egyszerűen érthető megfogalmazással
 • Különálló történetek, de egy közös dinók lakta univerzum
 • Minőségi puha kötés

Nemcsak a gyerekek fogják ragyogó szemekkel csodálni a könyv mesés világát, hanem a szülők is elégedettek lesznek az oldalakban rejlő értékes tanításokkal. Minden egyes lapozás egy-egy különálló történetet mutat be egy ősi dinók lakta világból, mely történet egy-egy gyerekbarát tanulságot ölel fel. A tisztelettől, a mások és önmagad elfogadásán keresztül, a megbocsátásig, egy civilizált társadalom általános normáit és értékrendjét hivatottak közvetíteni a történetek.

Hány éves kortól?

 • 4-9 éves korig estimeseként
 • 9 éves kor felett akár könnyű olvasmány gyerekeknek

Fiúknak vagy lányoknak?

 • fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott

Mennyire “modern” értékeket képvisel a könyv?

 • Egyaránt fontosnak tartjuk a modern és a hagyomás értékekre nevelést
 • A hagyományőrzés épp olyan fontos, mint a különbségek elfogadása
 • Ellenben nincs olyan tartalom a mesekönyvben, ami miatt be kellene fóliázni 🙂

Készleten

Kategória:

Leírás

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv olyan történeteket mesél el, amelyek megfelelnek a gyermekek fejlődési szükségleteinek. A gyermekpszichológiával és az oktatással kapcsolatos széleskörű ismeretekre épülnek a történetek, ezáltal serkentik a képzeletet, ösztönzik a kíváncsiságot és elősegítik az alapvető értékek kialakítását.

A történetek gondosan megtervezettek, fontos életkészségekkel és értékekkel foglalkoznak, mint az őszinteség, a kedvesség, a csapatmunka, a kitartás, az empátia vagy éppen a környezettudatosság. Biztos lehetsz benne, hogy a Tanulságos Dinókalandok mesekönyv hozzájárul ezeknek a fontos tulajdonságoknak a kialakításához gyermeked személyiségfejlődésében.

Életkorhoz illeszkedő kihívásokat és konfliktusokat mutat be, amelyekkel a gyerekek azonosulni tudnak. Ezek a kihívások segíthetik a gyerekeket a problémamegoldó képességük, az érzelmi intelligenciájuk és a valós élethelyzetek kezelésének fejlesztésében.

Olvass bele a mesekönyvbe!

Így tudod a legtöbbet kihozni a Tanulságos Dinókalandok mesekönyvből

Egyedülálló módon, segítünk feldolgozni a szülőknek a tanulságos történeteket és a benne rejlő problémákat, értékeket, hogy a mesélés után át tudd beszélni a gyermekeddel az olvasottakat. A Tanulságos Dinókalandok mesekönyvhöz egy cikksorozatot indítottunk itt a weboldalon, amelyben egyenként elemezzük az adott történet tanulságát, segítünk megérteni, hogy miből fakad az adott probléma, és gyakorlati tanácsokkal látunk el, amelyeket be tudsz te is építeni a gyermeknevelésbe.

 

További információk

Tömeg 0,24 kg
Méretek 21,0 × 14,8 × 0,7 cm
Oldalak száma

94 oldal

Kötés

Puhakötés

Történetek száma

41 db tanulságos történet kapott helyet a könyvben

Ajánlott életkor

4-7 éves korig estimeseként
7-9 éves korig akár könnyű olvasmány gyerekeknek

Tanulságos Dinókalandok mesekönyv termékről 9 értékelés

 1. Edina

  Valóban nagyon szép mesekönyv! Kisfiamnak is nagyon tetszett.

 2. Anna

  Hihetetlenül jól összeszedett tanulságok vannak benne. Hiánypótló mesekönyv, rövid pörgős történetekkel, gyönyörű képekkel. Köszönjük! 🙂

 3. Petra

  Gyönyörű könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 4. Erzsébet

  Mindkét fiamnak (7 és 2 évesek) nagyon tetszik 🙂 A képek nagyon szép színesek és gyönyörűek, a dinók nagyon cukik 🙂 A történetek rövidek, tanulságosak, nagyon jó beszélgetés indítóak is. A rövidségük miatt egy este 2-3 történet is belefér és kérik is, de sokszor maguktól is előveszik csak lapozgatni a könyvet. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek a gyereke(i) imádja(k) a dinókat, és azoknak is, akik (még) nem! 🙂

 5. Niki

  Ajándékba vásároltam a dinó lázban égő unokaöcsémnek a könyvet.
  A tanulságos dinókalandok rövid, 1 oldalas, valóban tanulságos történeteket tartalmaz, ami remek lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek picit mélyebb témákkal a saját nyelvezetükön, meseolvasás közben.
  A könyv gazdag illusztráltsága pedig még egy plusz pont!

 6. Csilla

  Csodálatos,fantasztikus, hiánypótló.
  Nagyon sok szeretettel gratulálok

 7. Páll Szilvia (megerősített tulajdonos)

  5 éves kislányomnak vettem meg dínó imádata miatt Nagyon tetszik neki a könyv, persze nekem is. Nagyon szépek, cukik a képek, rövid és számára is érthető a mondandója de utána át is tudunk beszélni egy-egy témát. Mivel rövidek, este 3-4 részt is újra olvasunk. Ajánlom mindenkinek

 8. Kurkó-Csörgő Krisztina (megerősített tulajdonos)

  5 éves kisfiamnak vettük meg, aki imádja a dínókat, a könyvben szereplő dinók felkeltették az érdeklődésünket, nagyon egyedi illusztrációk, gyönyörű színek, szerethető, kedves és aranyos szereplők. A történetek pedig teljesen beilleszthetőek a mindennapokba. Nagyon vártuk és nagyon szeretjük!

 9. Kristóf (megerősített tulajdonos)

  Rendkívül színgazdag, szépen illusztrált könyv, tanulságos mesékkel, nehéz letenni az esti altatás során! Ajánom minden kisgyerekes szülőnek!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…