Sale!

Dinó éjjeli LED lámpa – Dinós lámpa

Original price was: 4.990Ft.Current price is: 3.990Ft.

A legaranyosabb hangulatvilágítás, amit csak el tudsz képzelni! Itt a Dinó éjjeli LED lámpa.

Fedezd fel a Dinó éjjeli LED lámpa varázslatos világát! Ez a cuki dinoszaurusz alakú lámpa ideális választás a gyerekszoba hangulatvilágításához. Állítható végtagjai, feje és farka segítségével bármilyen pózba leteheted, így személyre szabott hangulatot teremthetsz. A melegfényű LED izzó kellemes fényt áraszt, így a Dinó éjjeli LED lámpa a gyerekszoba legaranyosabb kiegészítője lesz, ami garantáltan elvarázsolja a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

  • Tökéletes dinós hangulatvilágítás a gyerekszobába
  • Állítható lábbal, karral, fejjel és farokkal, így olyan pózba teszed le, amilyenbe csak szeretnéd.
  • Melegfényű LED izzó
  • Csere gombelemekkel a dobozban

Csomag tartalma: 1db dinós lámpa, 3 db csere gombelem, használati utasítás

FIGYELMEZTETÉS

  1. A lámpa megfelelő működése érdekében ne ejtsd le, és ne tedd ki magas hőmérsékletnek vagy közvetlen napfénynek. A lámpa nem vízálló.
  2. Ne feledd, hogy a lámpa nem gyerekjáték, ezért 6 év alatti gyerekek esetén szülői felügyelet szükséges!
  3. A lámpa elemmel működik, amely nehézfémeket és mérgező anyagokat tartalmaz. Kérjük, a használt elemeket helyezd elemgyűjtőbe, hogy óvd a környezetet.
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

DINÓS LÁMPA TERMÉK ADATLAP
Termék neve: Dinó éjjeli LED lámpa
Típus: dekorációs világítás
Csomag tartalma: 1db dinós lámpa, 3 db csere gombelem, használati utasítás
Erősség: 0,06W
Tápellátás: 4,5V/0,01A
Tápforrás: 3 * LR41 gombelem
Méret: kb. 37 x 45 x 110 mm
Anyag: műanyag
Súly: kb. 36,8g
Szabvány: GB7000.4-2007

A sötétség a barátod

A sötétség a barátod

Bónusz történet a Tanulságos Dinókalandok mesekönyvhöz

Egyszer volt, hol nem volt, messze innen, egy dinoszauruszok lakta ősi földön, élt egy kék pikkelyes kis dinó, Jenci. Jenci mindig vidám és játékos volt, de egy dologtól nagyon félt: a sötétségtől. Félt az árnyékoktól, a furcsa neszektől, és legszívesebben soha nem aludt volna a sötétben.

Egy napon Jencit elhívták barátai egy sátras, ottalvós táborba. Jenci nagyon izgatott lett, de ugyanakkor félt is. Nem akarta, hogy a barátai megtudják, hogy mennyire fél a sötétben, ezért már majdnem lemondta a táborozást.

Szerencsére Jenci bátyja, Barnabás észrevette, hogy szomorkodik. Amikor Jenci elmondta neki az aggodalmát, Barnabásnak támadt egy ötlete. Elővett egy régi éjjeli lámpást a padlásról.
„Ez az éjjeli lámpa varázserővel bír.” – suttogta Barnabás. „A fénye megszelidíti az árnyékokat, és segít megbarátkozni a sötétséggel.”
Jenci először nem hitt Barnabásnak, de aztán beleegyezett, hogy kipróbálják a szokatlan éjjeli lámpást. Amikor bekapcsolták, a dinós lámpa meleg fényt árasztott, és Jenci elámult. A fény játékosan táncolt a falakon, és vicces árnyékokat rajzolt szobájuk falára. Az árnyak Barnabás kézmozdulatait követték. Barnabás megmutatta Jencinek, hogyan lehet az árnyékokkal játszani. Dinoszauruszokat és egyéb őslényeket, sőt még egy repülő sárkányt is varázsolt a dinós lámpa fényével. Jenci hamarosan elfelejtette a félelmét, és kacagva szórakozott a bátyjával, ahogy a viccesebbnél viccesebb szituációk jelentek meg a falon.

Amikor eljött a barátokkal sátrazás ideje, Jenci már várta a sötétedést. Bekapcsolta az éjjeli lámpást, és eszébe jutott, hogy milyen szórakoztató volt Barnabással az árnyjáték.
A kis dinók összekuporogtak a sátorban és körbeülték a varázslatos lámpa fényét. Jenci izgatottan kezdett mesélni kitalált történeteket, miközben a kezeivel árnyakat vetett a sátor oldalára. Boldogan mutatta meg nekik a különböző trükköket, és hamarosan az egész tábor kacagástól zengett. Barátai csodálkozva hallgatták, és megkérték Jencit, hogy tanítsa meg őket is az árnyjátékokra. Jenci rájött, hogy a sötétség nem ijesztő, csak a mulatságos oldalát kell megfogni. Minden árnyékba bele lehet látni valami vicceset, ha a képzelőerőnket jól használjuk.

Ettől az estétől kezdve Jenci már nem félt a sötétben soha többé, köszönhetően testvérének és varázslatos éjjeli lámpájának.

Tanulságos Dinókalandok - Az örökbefogadott dinó tojások

További információk

szín

"Kék", "Zöld", "Sárga", "Barna", "Rózsaszín"

Érdekelhetnek még…