Kreatív versenyek, pályázatok gyerekeknek

A Dinókalandoknál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a gyerekeknek izgalmas és inspiráló alkotó versenyeket kínáljunk, ahol szabadon kifejezhetik magukat és kibontakoztathatják kreativitásukat. Hiszünk benne, hogy a kreatív tevékenységek nemcsak szórakoztatóak, de rengeteg előnnyel is járnak a gyerekek számára. Fejlesztik a képzelőerőt, a problémamegoldó képességet, a magabiztosságot, és a helyes önértékelést.

Ezért előszeretettel szervezünk kreatív versenyeket és pályázatokat, melyek lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy megmutassák tehetségüket. A versenyek témái változatosak, a rajzolástól a húsvéti tojásfestésig, a lényeg, hogy a gyerekek szabadon alkothassanak.

A Dinókalandok kreatív versenyein és pályázatain minden gyermek egyenlő eséllyel indulhat. A versenyeken zsűri dönt különböző kategóriákban, és ők ítélik meg a díjakat. Azonban fontos, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel és a kreatív önkifejezés öröme a lényeg. Hiszünk benne, hogy minden gyermekben ott rejlik a tehetség, csak arra van szükség, hogy megfelelő ösztönzést és támogatást kapjon a kibontakozáshoz.

Aktuális pályázatok

jelenleg nincsen nyitott versenyünk

Korábbi pályázatok